Prata världsunik miljöteknik med hockeybröderna Pettersson

frostingUncategorized

Prata världsunik miljöteknik med hockeybröderna Pettersson

Träffa de hockeyspelande bröderna Elias och Emil Pettersson i ROCCO Oil Swedens monter på Underhållsmässan i Göteborg, 31 maj till 1 juni.
Familjen Pettersson är huvudinvesterare i ROCCO Oil Sweden och brödernas pappa Torbjörn Pettersson är vd och styrelseledamot. Företaget har sitt säte i familjen Petterssons hemkommun Ånge.

– Det är fantastiskt att kunna hjälpa till att sätta lilla Ånge på kartan, särskilt när det handlar om en så miljövänlig satsning, säger Elias Pettersson.

– Vi måste ändra våra beteendemönster och gå över till en cirkulär ekonomi där det är möjligt, säger Emil Pettersson.

FAKTA, ROCCO Oil Sweden AB

ROCCO Oil Sweden är specialist på högkvalitativa miljöoljor och på att återställa förbrukad industriolja så att den kan användas om och om igen. Olja som tjänst, i stället för förbrukningsvara.
I samarbete med SKF RecondOil etablerar ROCCO Oil Sweden den första svenska produktionsanläggningen i Ånge, med kapacitet för återställning av mer än 3 000 m3 olja per år. Verksamhetens produktion, uppvärmningen av lokalerna och el är 100 procent fossilfri.

FAKTA, Elias och Emil Pettersson

Elias Pettersson spelar med Vancouver Canucks i NHL. Emil Pettersson har nyligen skrivit på ett femårskontrakt med Timrå IK i SHL.

KONTAKT

Hans Lejdebring
Marknads- och försäljningschef, ROCCO Oil Sweden AB
hans.lejdebring@roccosweden.se
070-606 99 54