ROCCO Oil Sweden demonstrerar ny teknik för cirkulär användning av olja

frostingNyheter

Efolex, som tillverkar smörjnings- och filtersystemet Europafilter, är numera en del av SKF. Under namnet SKF RecondOil Box lanserar SKF nu en ny produktkategori som kombinerar Europafilters teknik med SKF RecondOils patenterade Double Separation Technology (DST).

– SKF RecondOil Box ger renare olja i industriapplikationer, utan att oljan behöver bytas. _, säger Hans Lejdebring, marknads- och försäljningschef, ROCCO Oil Sweden AB.

ROCCO Oil Sweden säljer och installerar SKF RecondOil Box och demonstrerar produkten på Underhållsmässan i Göteborg, 31 maj – 3 juni.

– Byt inte olja, byt till cirkulär användning av olja, säger Hans Lejdebring.

FAKTA, ROCCO Oil Sweden AB

ROCCO Oil Sweden är specialist på högkvalitativa miljöoljor och på att återställa förbrukad industriolja så att den kan användas om och om igen. Olja som tjänst, i stället för förbrukningsvara.

I samarbete med SKF RecondOil etablerar ROCCO Oil Sweden den första svenska produktionsanläggningen i Ånge, med kapacitet för återställning av mer än 3 000 m3 olja per år. Verksamhetens produktion, uppvärmningen av lokalerna och el är 100 procent fossilfri.

KONTAKT

Hans Lejdebring

Marknads- och försäljningschef, ROCCO Oil Sweden AB

hans.lejdebring@roccosweden.se

070-606 99 54

 

Bildrättigheter: AB SKF