Torbjörn Pettersson - Rocco Oil Sweden

Torbjörn Pettersson vd på Rocco Oil

Rocco OilUncategorized

Ny vd utsedd för ROCCO Oil Swedens nationella storsatsning

Det Ångebaserade företaget Rocco Oil Sweden AB använder sig av en världsunik teknik för mekanisk och kemisk rening av industriell olja. Nu är det klart vem som blir vd för storsatsningen.

– Det är med stor glädje och tillförsikt vi kan meddela att Torbjörn Pettersson har accepterat rollen som vd i vårt bolag och tillträder tjänsten omedelbart, säger styrelseordförande Bo Berglund, ROCCO Oil Sweden AB.

Bolaget är under snabb utveckling och parallellt med leveransen av processanläggningen från SKF RecondOil råder fullt fokus på försäljning och start av återställning av oljorna. Anläggningen beräknas vara i full drift vintern 2020/2021.

– Jag har följt bolaget från starten vid etableringen i Ånge och det vi ser nu är bara början på en fantastiskt spännande resa som jag ser fram emot att få vara en del av, säger tillträdande vd Torbjörn Pettersson

Om Rocco Oil Sweden AB
ROCCO Oil Sweden AB revolutionerar svensk industris användning av smörj- och hydrauloljor. Affärsidén bygger på en unik och hållbar teknik samt en cirkulär affärsmodell som tillför företagets kunder betydande vinster. Ekonomiskt, miljö- och kvalitetsmässigt. I samarbete med SKF RecondOil etablerar ROCCO Oil Sweden den första produktionsanläggningen i Sverige centralt i Ånge med kapacitet för återställning av mer än 3 000 kubikmeter olja per år. Återställningen av oljorna kommer att spara så mycket som upp till 12 000 ton koldioxidutsläpp per år i Sverige.